Audipack beamer lift

€ 169,00
Inclusief belasting
Aantal

De Audipack  Mirror-Kit is een universele projectievoorziening waarbij de projector in het plafond of onder het tafelblad van een tafel geplaatst wordt en door middel van een elektrisch aangedreven kantelbare spiegel het beeld op het scherm projecteert.

  • Deze site is voorzien van een SSL beveiligde verbinding. Deze site is voorzien van een SSL beveiligde verbinding.
  • Snelle verzending. Direct leverbaar uit voorraad. Snelle verzending. Direct leverbaar uit voorraad.
  • Demonstratieruimte. Te bezoeken na afspraak. Demonstratieruimte. Te bezoeken na afspraak.

De Mirror-Kit is een universele projectievoorziening waarbij de projector in het plafond of onder het tafelblad van een tafel geplaatst wordt en door middel van een elektrisch aangedreven kantelbare spiegel het beeld op het scherm projecteert.

De projector wordt in deze Mirror-Kit horizontaal in het plafond of onder de tafel geplaatst. Een groot voordeel is dat de projector en de aangesloten kabels geheel uit zicht is en dat hoorbaar geluid van de projector gereduceerd wordt. Na het projecteren vormt de rug van de spiegel weer een geheel met het plafond of tafelblad.

Adviesprijs Audipack €2114,-Prijs demomodel €169,- incl.btw. 1 maand garantie en afstandsbediening.Meerdere stuks leverbaar zolang de voorraad strekt.

Geschikt voor alle formaten 16:9, 16:10 en 4:3 Door gebruik van twee speciale projectiespiegels is er geen verlies van lichtopbrengst. Inbouwhoogte 34 cm. Max. hoogte gemonteerde beamer 150 mm. Max. dikte tafelblad of plafondplaat 18 mm. Verstelbaar platvorm t.b.v. projector Oppervlaktespiegels uitgevoerd met hoge kwaliteit reflectielaag Verstelbare spiegels voor exacte beeldplaatsing Levering incl. RF afstandsbediening Eenvoudig aan te sturen door nagenoeg alle systeembesturingen zoals AMX,Creston etc. Wordt standaard in RAL 9005 (zwart) geleverd.

LET OP!! aangezien de originele verpakkingen ontbreken, geniet het de voorkeur om het product zelf na afspraak af te halen.

MKT-150

Specificaties

Afmeting HxBxD
35x65x50 cm.
Gewicht
38 kg.
Materiaal
metaal
Kleur
zwart
Radiografische afstandsbediening
ja

Specifieke referenties

Downloaden

Audipack MKT 150

Brochure Audipack MKT-150

Downloaden (637.38k)

Installatie Audipack MKT-150

Installatie Audipack MKT-150

Downloaden (6.11M)

1 ander product in dezelfde categorie: