Elektrische gordijnrail

Wilt u uw gordijnen elektrisch gaan bedienen met een afstandsbediening of eventueel met een smartphone of tablet in combinatie met een domotica systeem, dan kan dat met de gordijnrails van Kallox of Omnisilent. Beide systemen zijn eenvoudig zelf op de gewenste afmeting in te korten.
  • KALLOX : Voordelige elektrische gordijnrails welke leverbaar zijn in drie verschillende afmetingen. Standaard worden deze rails geleverd met een draadloze infrarood afstandsbediening en bedrade bediening.
  • OMNISILENT : Hoogwaardige elektrische gordijnrails waarbij vooral de focus is gelegd op een zo geruisloze werking en optionele mogelijkheden. Deze rails zijn voorzien van een soft start/stop systeem, zodat een abrupte stop vermeden wordt. Deze gordijnrails worden standaard geleverd met een radiografische afstandsbediening en WIFI module zodat deze rails ook via de TUYA app, Google Home of Amazon Alexa  te bedienen zijn.
Elektrische gordijnrails voorzien van afstandsbediening. Het merk Omnisilent is tevens te bedienen met Google Home en Amazon Alexa

Elektrische gordijnrail Er zijn 2 producten.

Actieve filters