Soundbar beugel

€ 10,00
Inclusief belasting
Aantal
Met dit ophangframe, hang je snel en gemakkelijk jouw soundbar luidspreker horizontaal aan een bestaande TV, TV Lift of TV beugelDe beugel is speciaal ontworpen voor de Soundbars van 4 tot maximaal 18 centimeter diep en sluit dankzij de robuuste maar toch mooie uitstraling naadloos aan bij het moderne ontwerp dat je vaak terug ziet bij menige soundbar. De steun is eenvoudig, maar toch sterk en ondersteunt dankzij het maximale gewicht tot 15kg. Dit is genoeg voor vrijwel elke soundbar van dit formaat.
  • Deze site is voorzien van een SSL beveiligde verbinding. Deze site is voorzien van een SSL beveiligde verbinding.
  • Snelle verzending. Direct leverbaar uit voorraad. Snelle verzending. Direct leverbaar uit voorraad.

Met dit ophangframe, hang je snel en gemakkelijk jouw soundbar luidspreker horizontaal aan een bestaande TV, TV muurbeugel of TV (tafel)standaard. De beugel is speciaal ontworpen voor de Soundbars van 4 tot maximaal 18 centimeter diep en sluit dankzij de robuuste maar toch mooie uitstraling naadloos aan bij het moderne ontwerp dat je vaak terug ziet bij menige soundbar. De steun is eenvoudig, maar toch sterk en ondersteunt dankzij het maximale gewicht tot 15kg. Dit is genoeg voor vrijwel elke soundbar van dit formaat.

Het is met deze ophangbeugel mogelijk om de soundbar in hoogte te verstellen, zodat deze perfect aansluit bij de TV. De soundbarbeugel wordt namelijk aan de ophangpunten van de TV bevestigd, waardoor je deze enigszins flexibel kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de TV perfect samenwerkt met de speaker. Doordat de beugel aan de TV bevestigd wordt, draait de luidspreker met de televisie mee waardoor je niet alleen een optimale kijk- maar ook luisterervaring creëert. Deze sluit zo perfect aan op de TV, dit zorgt voor één mooi geheel. Het geluid en beeld altijd in een lijn voor de beste beleving.

Wanneer je een TV beugel hebt die ook kan kantelen, kantelt de soundbar vanzelf met de TV mee. Zo kun je ook de verticale richting van het geluid beïnvloeden, waardoor er nog een beter geluidsbeeld ontstaat. Dankzij de anti-slip pads glijdt de soundbar niet van de ophangpunten af. De soundbar wordt ook nog tegengehouden dankzij een kleine 'haak' die de voorkant van de soundbar vasthoudt. 

SB-1

Specifieke referenties