Retourbeleid van tvlift.nl

Retourbeleid van TVLift.nl

Bij TVLift.nl streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met je aankoop, bieden wij de volgende retour- en terugbetalingsvoorwaarden:

Retourneren van Producten:

  1. Binnen 14 dagen: Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgaaf van reden.

  2. Ongebruikt en in originele staat: Geretourneerde producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in hun originele staat en verpakking zijn.

  3. Retourneren via onze Klantenservice: Neem contact op met onze klantenservice via [e-mailadres] om je retourzending te regelen. Wij voorzien je van een retourlabel en verdere instructies.

Terugbetaling:

  1. Terugbetaling van het aankoopbedrag: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.

  2. Terugbetalingstermijn: We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product de terugbetaling te verwerken.

Uitzonderingen:

  1. Op maat gemaakte producten: Producten die op maat zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten.

  2. Beschadigde producten: Mocht het product bij ontvangst beschadigd zijn, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice.

Klantenservice:

Voor vragen, opmerkingen of hulp bij het retourneren van een product, neem contact op met onze klantenservice via [e-mailadres] of [telefoonnummer]. We staan voor je klaar om je te helpen.

Dit retour- en terugbetalingbeleid is onderhevig aan wijzigingen. Controleer regelmatig op updates op onze website. TVLift.nl behoudt zich het recht voor om individuele retourverzoeken te beoordelen en goed te keuren.

Winkelwagen
Scroll naar boven