TV lift

Wilt u uw tv inbouwen in een dressoir, voetenbord voor een bed of eventueel in het plafond zodat deze onzichtbaar is. Dan kan dat met een tv-lift. Wij hebben drie niveaus beschikbaar in verschillende prijscategorieën.
  • BUDGET serie : Eenvoudige tv liften met een wat hogere inbouwhoogte.

  • BASIC serie : Flatmotion tv liften welke leverbaar zijn in drie afmetingen, de inbouwhoogtes zijn lager dan de Budget serie. Tevens zijn er meer opties mogelijk, zoals een extra bedrade bediening en geschakelde uitgang voor de tv. Koppeling met het een Broadlink RM PRO domotica systeem is mogelijk zodat de tv lift met een smartphone, tablet of Google Home te bedienen is.

  • PRO serie : Flatmotion tv liften welke zeer degelijk gefabriceerd zijn en voorzien zijn van zeer stille motoren. Inbouwhoogtes zijn lager dan de andere modellen aangezien deze liften voorzien zijn van een telescopische kolom. * Koppeling met het Broadlink domotica systeem  als optie mogelijk zodat de tv lift met een smartphone, tablet of Google Home te bedienen is.

     ( * M.u.v. de Pro B1 en B2 )

tv-lift voor tv's van 20 tot 75 inch. Elektrisch bedienbaar met afstandsbediening

TV lift Er zijn 10 producten.

Actieve filters

Soundbar beugel

Met dit ophangframe, hang je snel en gemakkelijk jouw soundbar luidspreker horizontaal aan een bestaande TV, TV muurbeugel of TV (tafel)standaard. De beugel is speciaal ontworpen voor de Soundbars van 4 tot maximaal 18 centimeter diep en sluit...

€ 10,00